Store Managers regio West-Vlaanderen

Location: West-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Belgium
Date Posted: 02-12-2016
De retailsector is in volle ontwikkeling. Voeding, decoratie, mode… deze sector raakt echt alle aspecten van het dagelijkse leven. Afhankelijk van uw wensen, wijzen onze coördinatoren uw vacature toe aan onze gespecialiseerde consultants. Zo garanderen we u een homogeen rekruteringsniveau doorheen heel het land. Voeg daar een onberispelijke administratie en hoogstaande rapportering aan toe, en u mag er zeker van zijn: uw zaken zullen bloeien!

Job description
Als ervaren assistent manager vorm je met jouw uitstraling het visitekaartje voor de winkel. Je bent optimismistisch en gedreven en vormt zo een voorbeeld voor het team. Je weet met flair jouw enthousiasme voor onze winkel over te brengen op het team en de klanten. Je geeft ze het gevoel welkom te zijn en inspireert ze met jouw kennis over ons merk en onze collecties. Je bent een echte teamplayer.

Requirements
Werk je resultaat- en klantgericht? Ben je communicatief en heb je leiderscapaciteiten? Werk je georganiseerd en kan je prioriteiten stellen? Heb je reeds ervaring in een gelijkaardige functie? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Offer
Onze klant biedt jou een gevarieerd takenpakket aan met veel verantwoordelijkheid. interesse? mail je Cv en bijhorende motivatie naar eva.deblock@manpowergroupsolutions.be


 
this job portal is powered by CATS